jalann
tegone7606@sfxeur.com
Šta je obavezno, a šta ne? (34 อ่าน)
4 ก.ค. 2569 19:33
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px; color: #0f1115; font-family: quote-cjk-patch, Inter, system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, 'Open Sans', 'Helvetica Neue', sans-serif; font-size: 16px;"><span class="">Pozdrav, trebam savjet oko osiguranja pri najmu auta u Biškeku. Šta je obavezno, a šta ne?</span>
<span class=""> </span>
<div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: 696px; top: -12px;"> </div>
91.218.89.29
jalann
ผู้เยี่ยมชม
tegone7606@sfxeur.com
bespato
copeb65839@spotshops.com
4 ก.ค. 2569 19:34 #1
Ja sam prošle godine iznajmio auto i mislio da je osnovno osiguranje dovoljno, ali sam se prevario. Na planinskim putevima kamenje zna poletjeti i oštetiti farove ili stakla. Zato ti preporučujem da uzmeš full kasko, jer osnovno ne pokriva te sitne štete. Takođe, obrati pažnju na franšizu – neke firme traže da platiš prve 500 eura štete. Ja sam našao firmu koja nema franšizu i sve je bilo uključeno u cijenu. Provjeri ponudu na https://roscar.kg/sr/ – oni imaju jasne uslove bez skrivenih troškova. Ako planiraš voziti po makadamu, obavezno uzmi i zaštitu podvozja. Vjeruj mi, bolje platiti malo više nego se kasnije čuditi.
217.138.220.94
bespato
ผู้เยี่ยมชม
copeb65839@spotshops.com