jalann

jalann

ผู้เยี่ยมชม

tegone7606@sfxeur.com

Šta je obavezno, a šta ne? (36 อ่าน)

4 ก.ค. 2569 19:33

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px; color: #0f1115; font-family: quote-cjk-patch, Inter, system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, 'Open Sans', 'Helvetica Neue', sans-serif; font-size: 16px;"><span class="">Pozdrav, trebam savjet oko osiguranja pri najmu auta u Bi&scaron;keku. &Scaron;ta je obavezno, a &scaron;ta ne?</span>

<span class=""> </span>

<div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: 696px; top: -12px;"> </div>

91.218.89.29

jalann

jalann

ผู้เยี่ยมชม

tegone7606@sfxeur.com

bespato

bespato

ผู้เยี่ยมชม

copeb65839@spotshops.com

4 ก.ค. 2569 19:34 #1

Ja sam pro&scaron;le godine iznajmio auto i mislio da je osnovno osiguranje dovoljno, ali sam se prevario. Na planinskim putevima kamenje zna poletjeti i o&scaron;tetiti farove ili stakla. Zato ti preporučujem da uzme&scaron; full kasko, jer osnovno ne pokriva te sitne &scaron;tete. Takođe, obrati pažnju na fran&scaron;izu &ndash; neke firme traže da plati&scaron; prve 500 eura &scaron;tete. Ja sam na&scaron;ao firmu koja nema fran&scaron;izu i sve je bilo uključeno u cijenu. Provjeri ponudu na https://roscar.kg/sr/ &ndash; oni imaju jasne uslove bez skrivenih tro&scaron;kova. Ako planira&scaron; voziti po makadamu, obavezno uzmi i za&scaron;titu podvozja. Vjeruj mi, bolje platiti malo vi&scaron;e nego se kasnije čuditi.

217.138.220.94

bespato

bespato

ผู้เยี่ยมชม

copeb65839@spotshops.com

ตอบกระทู้