eneria12
eneria12@proton.me
Taxi GT mění název na MY Taxi – všimli jste si této změny? (9 อ่าน)
31 ส.ค. 2569 18:25
Všimli jste si, že Taxi GT mění název na MY Taxi? Já jsem na to narazil úplně náhodou, když jsem nedávno hledal kontakt na taxi. Nejdřív jsem si říkal, jestli jde o nějakou jinou firmu, protože jsem byl zvyklý právě na název Taxi GT. Zajímalo by mě, jestli už jste tuto změnu zaznamenali i vy a jestli podle vás název vůbec něco mění na samotné službě?
176.38.44.226
eneria12
ผู้เยี่ยมชม
eneria12@proton.me
Holm Diana
fransismorreno@proton.me
31 ส.ค. 2569 18:25 #1
Jo, změny názvu jsem si všiml taky, ale přiznám se, že kdybych na to nenarazil při hledání kontaktu, asi bych tomu nevěnoval moc pozornosti. U taxislužby je pro mě důležitější, jestli auto přijede včas, řidič ví, kam má jet, a nemusím deset minut řešit, kde vlastně čeká. Taxi GT jsem měl spojené hlavně s cestami po okolí, takže mě spíš zajímalo, jestli se změnil jen název, nebo i něco dalšího. Když jsem chtěl zjistit aktuální informace, podíval jsem se přímo na https://taxigtcz.com/ a přišlo mi lepší ověřit si to tam než spoléhat na starší příspěvky nebo náhodné komentáře. Každopádně si myslím, že podobné změny člověk pozná hlavně až při běžném používání. Pokud všechno funguje stejně jako dřív, tak mi osobně název nevadí.
176.38.44.226
Holm Diana
ผู้เยี่ยมชม
fransismorreno@proton.me