Moklok

Moklok

ผู้เยี่ยมชม

alekseybear13@gmail.com

Spor ve oyun analiz sistemi (21 อ่าน)

27 พ.ค. 2569 15:39

Selam, son zamanlarda sporla ilgim artti ve bunu daha derin takip etmek istiyorum. Sadece mac izlemek degil, ayni zamanda analiz ve istatistik gormek de onemli. Bu yuzden farkli spor dallarini kapsayan bir platform ariyorum. Futbol, basketbol ve e-spor icerikleri benim icin onemli. Kullanimi kolay bir sistem onerisi olan varsa yardimci olabilir mi?

<div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: -125px; top: 32px;"> </div>

46.172.130.15

Moklok

Moklok

ผู้เยี่ยมชม

alekseybear13@gmail.com

Mark Arhipov

Mark Arhipov

ผู้เยี่ยมชม

babag92130@luravell.com

27 พ.ค. 2569 15:46 #1

Gecen gun uzun suredir bekledigimiz bir derbi macini arkadaslarla birlikte izledik ve atmosfer gercekten cok yogundu. Herkes farkli acilardan oyunu yorumluyordu; biri savunmayi elestirirken digeri orta saha kontrolunden bahsediyordu. Ben ise ilk defa bu kadar detayli bir sekilde maci analiz etmeye basladim. Canli istatistikler, oyuncu kosu mesafeleri ve pas yuzdeleri oyunun gidisatini tamamen farkli gormemi sagladi. Sonrasinda bu tarz verileri daha duzenli takip edebilecegim platformlari arastirmaya basladim. Bu surecte 1 xbet gibi bir platforma denk geldim ve burada futbol, basketbol ve tenis gibi sporlarin oldukca kapsamli analizlerle sunuldugunu gordum. Ozellikle mac ici verilerin anlik guncellenmesi ve gecmis performans karsilastirmalari dikkatimi cekti. Artik spor benim icin sadece izlemek degil, ayni zamanda cozumlemek haline geldi.

46.172.130.15

Mark Arhipov

Mark Arhipov

ผู้เยี่ยมชม

babag92130@luravell.com

ตอบกระทู้